Pagina de start a forumului Paula Seling Paula Seling
Forumul oficial Paula Seling

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Despre Mada shi Anuk (fetele din backing vocals)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Paula Seling -> Trupa
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Sylver Cheetah 53

Data înscrierii: 23/Feb/2008
Locaţie: Milky Way

MesajTrimis: Vin Iun 04, 2010 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ah, deci se va duce să o caute... I got it. Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
anabaias

Data înscrierii: 24/Apr/2008
Locaţie: Reading, England

MesajTrimis: Vin Iun 04, 2010 5:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sylver Cheetah 53 a scris:
Ah, deci se va duce să o caute... I got it. Laughing

Sau poate deja se cunosc...cine stie

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
elektroman

Data înscrierii: 30/Mai/2010
Locaţie: Buzau

MesajTrimis: Vin Iun 04, 2010 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://twitpic.com/1rlx25

Este vorba de fata din stanga, a castigat acum vreo doua luni premiul I la festivalul "Francochanson" de la noi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Ioana.

Data înscrierii: 13/Aug/2006
Locaţie: Here, there and everywhere..

MesajTrimis: Vin Iun 04, 2010 5:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

elektroman a scris:
Stie cumva cineva cum se numesc celelalte doua fete din backing care au fost impreuna cu Paula la eurovision?
Am informatii cum ca una ar fi din Buzau dar nu stiu sigur..

Cele patru fete din backing vocals ce au fost cu Paula la Eurovision : Andreea Moldovan, Larisa Borza, Bianca Purcarea si Andrada Suliman.
elektroman

Data înscrierii: 30/Mai/2010
Locaţie: Buzau

MesajTrimis: Vin Iun 04, 2010 6:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ioana. a scris:
elektroman a scris:
Stie cumva cineva cum se numesc celelalte doua fete din backing care au fost impreuna cu Paula la eurovision?
Am informatii cum ca una ar fi din Buzau dar nu stiu sigur..

Cele patru fete din backing vocals ce au fost cu Paula la Eurovision : Andreea Moldovan, Larisa Borza, Bianca Purcarea si Andrada Suliman.

Bianca Purcarea, asta este numele pe care il cautam.
Ms mult Ioana Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Paula Seling -> Trupa Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum