Pagina de start a forumului Paula Seling Paula Seling
Forumul oficial Paula Seling

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

NEGATIV :(
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Paula Seling -> Sugestii si solicitari
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Sylver Cheetah 53

Data înscrierii: 23/Feb/2008
Locaţie: Milky Way

MesajTrimis: Sâm Iun 06, 2009 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

marele zbang a scris:
negativ nu e ala fara voce? la ce va trebe, va deranjeaza vocea:)? eu as vrea un pozitiv, daca exista asa ceva, ala ar fi interesant.

Oamenii vor să-i cînte melodiile, cusurgiule. Wink

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Ingrid_Emma

Data înscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: Vin Iul 31, 2009 12:27 pm    Titlul subiectului: Festivalul Mamaia - rugaminte Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Indraznesc sa scriu pe acest forum cu o rugaminte pentru un negativ, si anume Serile Verii, varianta de pe discul Paula Seling 1998 - 2008.
Particip anul acesta la Festivalul Mamaia, si mi-am ales aceasta piesa pentru etapa a doua, cea finala, a concursului. Mi-ar fi de foarte mare folos un negativ la aceasta piesa pentru a putea repeta pana cand voi reusi sa repet acolo cu orchestra.

Mi-as dori, de asemenea, foarte mult sa pot canta aceasta piesa si in alte festivaluri.

Multumesc.
O zi frumoasa!
Ingrid_Emma

Data înscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: Vin Iul 31, 2009 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am uitat sa mentionez, in caz ca este nevoie - adresa mea de mail este : tighishel@yahoo.com .
Malii'

Data înscrierii: 30/Iul/2010

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 9:19 pm    Titlul subiectului: negativ Răspunde cu citat (quote)

Buna! sunt noua pe forum Embarassed

Ar putea cineva sa imi trimita negativul piesei "timpul"??

Ultima modificare efectuată de către Malii' la Sâm Iul 31, 2010 10:17 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Malii'

Data înscrierii: 30/Iul/2010

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ahh si adresa mea este: malydej

Cool va poop:*!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Paula Seling -> Sugestii si solicitari Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum