Video clips

Noapte calda

Videoclipul a fost filmat in 2002 la teatrul Bulandra si a fost regizat de Andreea Paduraru. Il puteti recunoaste in rolul pictorului pe Alexandru Papadopol. Piesa are si o varianta in limba engleza si a fost cantata in duet cu Anita Doth (2 Unlimited)

Play clip

Serile verii

Videoclipul a fost lansat in 2001 si e primul regizat de Andreea Paduraru. A fost si primul clip filmat sub apa din Romania si i-a adus Paulei premiul "Cel maibun artist intr-ul videoclip" la MTV Music Awards Romania 2002. Filmarile au fost facute noaptea la o piscina din Bucuresti. Paula isi aminteste ca "la un moment dat un reflector era sa cada in apa dar in ultimul moment un membru al echipei l-a prins"

Play clip

Timpul

Timpul a fost filmat la Venetia in 2004. Una dintre provocarile cu care cei din echipa de filmare s-au confruntat a fost sa prinda Piata San Marco goala. Pentru asta a trebuit sa filmeze la ora 4 dimineata si chiar si atunci erau cativa turisti prin preajma, in afara de porumbei.

Play clip

Get up now !

Acest videoclip e primul produs de Unicorn Records. Ideea clipului apartine unui tanar regizor sarb. Taieturile sunt facute in asa fel incat clipul sa para "one shot video". Daca priviti cu atentie intr-unul dintre cadre veti putea vedea un link la site (ca indiciu, e in scena cu masina :)) Mai multe informatii despre acest clip puteti gasi si in Jurnal

Play clip

Chip de inger

Duetul cu trupa Cameleon, "Chip de inger" a fost filmat in Bucuresti. Initial piesa nu a fost conceputa pentru duet. Paulei i-a placut atat de mult, incat a dorit sa o cante si ea.

Play clip

Langa mine

Duetul cu Directia 5 se gaseste pe albumul "Ma voi intoarce" Paula isi aminteste ca in timpul filmarilor Cristi era foarte "frustrat" din cauza ca ea filma intr-o camera frumoasa de hotel, iar el intr-o hala mare si friguroasa. Eh, asa e-n viata !

Play clip

Concerte si show-uri TV

Promit

Promit a fost primul cantec compus de Paula. Cu toate ca nu a fost niciodata promovat "ca la carte" piesa a devenit una dintre cele mai cunoscute din repertoriul ei. Aceasta inregistrare e luata din concertul aniversar tinut la Brasov impreuna cu Orchestra Simfonica a Filarmonicii condusa de Maestrul Sabin Pautza Orchestratiile au fost facute de Prof. Dan Pavelescu

Play clip

Le monde est stone

Acest cantec compus de Michel Berger, a fost cantat de Paula in cadrul emisiunii Garantat 100% cu ocazia Zilei Nationale a Frantei in 2004 .

Play clip

Trurli

Acest cantec e foarte special pentru Paula deoarece i-a adus primul trofeu important din cariera "Mamaia 97". Inregistrare a fost facuta in 2006 la Palatul Copiilor Bucuresti, in cardul concertului de Craciun.

Play clip

Get up now ! (LIVE)

Selectii luate din diferite emisiuni in care Paula a cantat piesa impreuna cu Trupa ei.

Play clip

Selectii

O mica selectie cu inregistrari din emisiuni si concerte.

Play clip

Ploaie in luna lui Marte

Inregistrare din 2001 de la Festivalul Mamaia, cand Paula a sustinut un recital.

Play clip

That old devil called love

Cu aceasta interpretare Paula a castigat trofeul "Cerbul de Aur" in 2002. La inceput puteti observa "incidentul" despre care Paula vorbeste in Biografie .

Play clip